Administratie uitbesteden

Niks is zo vervelend als een administratie die niet actueel is of onverwachte kosten in verband met een telefoontje dat je gepleegd hebt met jouw boekhouder. We bieden je bij MX-Finance de gelegenheid om je boekhouding volledig uit te besteden tegen een vast tarief per maand, uiteraard staan we je telefonisch, per mail of via whatsapp graag te woord om jouw vragen te beantwoorden.

Benieuwd hoe wij je van dienst kunnen zijn? Lees hieronder hoe wij jouw onderneming naar een hoger niveau kunnen brengen.

Vast bedrag per maand betalen voor je administratie

We werken bij MX-Finance met een vast bedrag dat we per maand doorrekenen voor je administratie, hierin zijn de volgende zaken verwerkt:

  • BTW-aangifte per periode
  • IB-aangifte voor jou en je fiscaal partner
  • Facturatiesoftware
  • Pro-actief advies voor jouw onderneming en fiscaliteit

We zorgen ervoor dat je gemakkelijk en snel je bonnetjes digitaal bij ons kan aanleveren middels onze geautomatiseerde workflow. Ben je niet helemaal zeker of je zaken mag aftrekken? Onze boekhouders staan je graag te woord met de mogelijkheden en regels die gelden voor jouw situatie, uiteraard zonder extra kosten te rekenen.

Automatisering

Wanneer je pro-actief advies wil geven als boekhouder zal je moeten beschikken over de juiste informatie. Binnen MX-Finance hebben we de keuze gemaakt een samenwerking aan te gaan met Exact Online & Nextens zodat we jouw altijd op de hoogte kunnen houden van de laatste ontwikkelingen. Door een hoge mate van automatisering kunnen we onze klanten snel inzicht geven in de laatste cijfers.

Samenwerking?

Benieuwd hoe we samen ervoor kunnen zorgen dat jouw onderneming verder groeit? Vul het onderstaande formulier in en we nemen spoedig contact met je op om de mogelijkheden te bespeken.

© 2021 MX Finance. Website door AddMark