Onderneming verkopen

Onderneming verkopen? Het verkopen van je onderneming is voor veel ondernemers een eenmalige gebeurtenis. Als je eenmaal het besluit hebt genomen om je onderneming op de markt te brengen of wanneer je overweegt jouw onderneming te verkopen ben je opzoek naar de best mogelijke ondersteuning. MX-Finance adviseert en begeleidt bij overnames en fusies, niet alleen vanuit financiële oogpunt maar juist vanuit het organisatorische.

We dragen zorg voor de beste deal voor de onderneming en de ondernemer zodat iedere partij met een tevreden gevoel terugkijkt op het proces en de uitkomst van dit proces.

Het verkopen van je onderneming vergt een goede voorbereiding. Ook al lijkt het ver weg, het verkopen van je bedrijf start ongeveer 4 tot 5 jaar voor de daadwerkelijke overdracht. Het hebben van een stabiele organisatie op gebied van:

  • Management
  • Kasstromen
  • Orderportefeuille
  • Financiën

Vanuit MX-Finance ondersteunen we jou en de onderneming bij het opzetten en realiseren van dit proces. Zo bekijken we of het management dat actief is voldoende capaciteiten heeft en onderzoeken we welke partijen geschikte kandidaten zijn om de onderneming aan te verkopen. Als ondernemer is het belangrijk dat je de continuïteit waarborgt gedurende dit proces, dit is dan  ook de reden waarom wij veel van de communicatie op ons nemen in het proces van verkoop.

Wil je vrijblijvend kennis maken om de mogelijkheden en wensen te bespreken? Je kan ons telefonische bereiken of vul onderstaande formulier in om te zien hoe wij je van dienst kunnen zijn.

© 2021 MX Finance. Website door AddMark