Exact Online integraties en migraties

Ben je overgestapt naar Exact Online of wil je overstappen naar Exact Online maar ben je bang dat de data die je in de afgelopen jaren opgebouwd hebt verloren gaat? Bij MX-Finance zorgen wij ervoor dat je vlekkeloos van start kan met jouw nieuwe Exact Online omgeving.

Configuratie Exact Online

wanneer je Exact Online heb aangeschaft begint het configureren van het pakket op basis van de wensen die jouw onderneming heeft. Wij geloven bij MX-Finance niet in maatwerk oplossingen maar maken juist gebruik van de standaard oplossingen die een pakket bied. We nemen met jouw als ondernemer en jouw medewerkers de processen door en bekijken waar mogelijke verbeteringen te realiseren zijn of waar Exact Online andere oplossingen bied dan het huidige pakket.

Data-migratie Exact Online

Het is voor jouw en je team belangrijk om constant data te kunnen vergelijken hiervoor is het noodzakelijk om de data uit het oude financiele systeem over te zetten naar het nieuwe systeem. Daarnaast wil je niet dat de operatie stilstand ondervind doordat gekozen is voor een nieuw systeem, het versturen van facturen en betalen van leveranciers dient immers door te lopen. Bij MX-Finance verzorgen we de volledige data-migratie van jouw oude systeem naar Exact Online.

Exact Online trainingen

Een nieuw softwarepakket houd in dat ook de medewerkers opnieuw getraind moeten worden om te zorgen dat zij de werkzaamheden kunnen blijven verrichten en effectief gebruikmaken van het systeem. Wij verzorgen online of op locatie een training voor medewerkers die met Exact Online gaan werken.

 

 

 

© 2021 MX Finance. Website door AddMark